Φύλλα Beadsmith Ultra Suede

Κωδικός Paco: 3010820
0  Αξιολογήσεις
Από 3,90€ έως 7,50€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Φύλλο σουνέντ που κολλιέται μέσα από τα βραχιόλια και τα μπρασελέ ή πίσω από τις επιφάνειες του κεντήματος για να κρύψει τις βελονιές και να έχει απαλότητα στην επαφή με το δέρμα.Αυτό το όμορφο υλικό αποπνέει πολυτέλεια, με την απαλή υφή του και έχει την αίσθηση premium σουέτ. Το Ultrasuede είναι απαράμιλλο σε ποιότητα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα  + Διαβάστε Περισσότερα

® Beads1 is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Φύλλο σουνέντ που κολλιέται μέσα από τα βραχιόλια και τα μπρασελέ ή πίσω από τις επιφάνειες του κεντήματος για να κρύψει τις βελονιές και να έχει απαλότητα στην επαφή με το δέρμα.
  • Αυτό το όμορφο υλικό αποπνέει πολυτέλεια, με την απαλή υφή του και έχει την αίσθηση premium σουέτ. Το Ultrasuede είναι απαράμιλλο σε ποιότητα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα. Αυτή η φυσικότητα στην επιφάνεια του σουέτ του δίνει μια απαλή, βελούδινη αίσθηση.
  • Έχει εξαιρετική διαπνοή, καθιστώντας το πολύ άνετο στο δέρμα.
  • Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία από υπέροχα χρώματα.
  • Το Ultrasuede είναι ένα μείγμα 75% Polyester Ultra-Microfiber, 25% Non-Fiborous Polyurethane Binder.
  • Αυτό το εξαιρετικά ευέλικτο υλικό αναπτύχθηκε μέσω προηγμένης έρευνας και ανάπτυξης ινών, με αποτέλεσμα την ανώτερη αντοχή στο σκασίματα, το τρίψιμο, το τέντωμα και τη συρρίκνωση. Το Ultrasuede έχει χρωματική ανθεκτικότητα και δεν μπορεί να σκιστεί ή να τρυπηθεί. Αντιστέκεται στη χρώση αλάτων.
  • Συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα των ευρωπαϊκών προτύπων υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, τα οποία έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί από το SATRA. Η φροντίδα του προϊόντος είναι εύκολη.
  • Πλύσιμο στο πλυντήριο σε κρύο νερό, σε ευαίσθητο κύκλο, με παρόμοια χρώματα. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό - μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη και λευκαντικό. Στεγνώστε σε στεγνωτήριο. Μπορεί να σιδερωθεί στον ατμό σε χαμηλή ρύθμιση σε πρέσα. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψει μεταφορά χρώματος εάν το ύφασμα σκούρου χρώματος συνδυαστεί με λευκό ή ανοιχτόχρωμο ύφασμα. Αυτό το υλικό μπορεί να καθαριστεί με συμβατικές μεθόδους, (εκτός από το λευκό χρώμα).
  • Το Ultrasued χρησιμοποιείται όχι μόνο στο κέντημα με χάντρες, τη μόδα και την εσωτερική διακόσμηση, αλλά και για ταπετσαρίες αυτοκινήτων, αεροπλάνων, αθλητικά είδη, ρολόγια, ηλεκτρονικά και φορητές συσκευές, κρεβάτια για κατοικίδια, μαξιλάρια, βιτρίνες, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας