Διαφορές του Σχήματος των Πινέλων

Διαφορές του Σχήματος των Πινέλων image

Τα πινέλα ζωγραφικής είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων. Η επιλογή του κατάλληλου σχήματος πινέλου το οποίο θα είναι και κατάλληλο για το είδος του χρώματος, το στυλ και το μέγεθος του έργου σας μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα τους καλλιτεχνικούς σας στόχους. Είτε δουλεύετε με περίπλοκες λεπτομέρειες και υφές είτε ζωγραφίζετε μεγάλες επιφάνειες με χρώμα αυτός ο περιεκτικός οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό σχήμα πινέλου για κάθε έργο ζωγραφικής. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαφορετικά είδη τρίχας των πινέλων, επισκεφτείτε τη σελίδα αυτή [link].

 

Στρογγυλό 

Χρώματα: Όλα

Ίνες/Είδος τρίχας: Κάθε είδους φυσική τρίχα, συνθετική

Περιγραφή και Χρήση: Στρογγυλή στεφάνη, στρογγυλό ή αιχμηρό τελείωμα. Ιδανικό για λεπτομέρειες, γεμίσματα και λεπτές ή παχιές γραμμές. Όσο πιο λεπτή η μύτη τόσο καταλληλότερη για λεπτομέρειες.Μακρύτριχο / Έξτρα Μακρύτριχο (Script/Liner)

Χρώματα: Ακουαρέλα, μελάνι, ακρυλικά

Ίνες/Είδος τρίχας: Σαμούρι, βόδι, συνθετική

Περιγραφή και Χρήση: Στρογγυλή στεφάνη, μακριές έως πολύ μακριές τρίχες. Ικανότητα μεταφοράς μεγάλης ποσότητας χρώματος. Κατάλληλο για περιγράμματα, καλλιγραφία και μεγάλες συνεχείς πινελιές.