Πινέλα Raphael Kevrin 8600 Στρογγυλά

Κωδικός Paco: 7001270
0  Αξιολογήσεις
Από 5,80€ έως 11,70€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Από το 1793, οι ειδικοί τεχνίτες της Raphael αναπτύσσουν καινοτόμα και υψηλής ποιότητας πινέλα για καλλιτέχνες. Μετά από χρόνια έρευνας, η Raphael συνεχίζει αυτή την παράδοση εισάγοντας την τέλεια απομίμηση της τρίχας του ζώου Μαγκούστας (Mongoose) Τα πινέλα Raphael Kevrin διαθέτουν ένα μίγμα από πολλές φυσικές τρίχες και μια πρωτοποριακή συνθετικ  + Διαβάστε Περισσότερα

® Raphael is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Από το 1793, οι ειδικοί τεχνίτες της Raphael αναπτύσσουν καινοτόμα και υψηλής ποιότητας πινέλα για καλλιτέχνες. Μετά από χρόνια έρευνας, η Raphael συνεχίζει αυτή την παράδοση εισάγοντας την τέλεια απομίμηση της τρίχας του ζώου Μαγκούστας (Mongoose)
  • Τα πινέλα Raphael Kevrin διαθέτουν ένα μίγμα από πολλές φυσικές τρίχες και μια πρωτοποριακή συνθετική ίνα. Αυτός ο πρωτοποριακός συνδυασμός προσφέρει την αντίσταση μιας μαλακής τρίχας και την ακρίβεια των πινέλων από τρίχα Σαμουριού (Sable).
  • Ιδανικά για όλες τις τεχνικές ζωγραφικής με λάδια και ακρυλικά, τα Kevrin είναι επίσης καλά για ζωγραφική με αραιωμένα χρώματα, καθώς και τεχνικές impasto, glazing, φόντο και φινίρισμα.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας