Πινέλα Raphael Paris Classic 3570 Πλακέ Μακρύ Στέλεχος

Κωδικός Paco: 7001227
0  Αξιολογήσεις
Από 5,25€ έως 25,20€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Η Raphaël ανέπτυξε τη σειρά πινέλων Paris Classic για τους Ιμπρεσιονιστές οι οποίοι ζητούσαν ένα πινέλο που θα πρόσφερε πιο χαλαρές και πιο εκφραστικές πινελιές από τα παραδοσιακά πινέλα με την σκληρή χοιρινή τρίχα. Ένα αυθεντικό κομμάτι από την ιστορία της τέχνης του 19ου αιώνα, αυτό το πινέλο προσφέρει στον σημερινό καλλιτέχνη τα ίδια χαρακτηριστ  + Διαβάστε Περισσότερα

® Raphael is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση

Η Raphaël ανέπτυξε τη σειρά πινέλων Paris Classic για τους Ιμπρεσιονιστές οι οποίοι ζητούσαν ένα πινέλο που θα πρόσφερε πιο χαλαρές και πιο εκφραστικές πινελιές από τα παραδοσιακά πινέλα με την σκληρή χοιρινή τρίχα.

Ένα αυθεντικό κομμάτι από την ιστορία της τέχνης του 19ου αιώνα, αυτό το πινέλο προσφέρει στον σημερινό καλλιτέχνη τα ίδια χαρακτηριστικά που το κατέστησαν ένα από τα αγαπημένα πινέλα των σύγχρονων Ιμπρεσιονιστών, λευκές τρίχες χοίρου, μαλακή και παχιά δέσμη που διευρύνεται ομοιόμορφα για εκφραστική και γενναιόδωρη εφαρμογή του χρώματος.

Κάθε πινέλο της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιαίτερου σχήματος της κοντής γλώσσας γάτας, φέρουν παραδοσιακή βερνικωμένη χάλκινη στεφάνη.

Σημείωση - Το μήκος και το πλάτος του πινέλου σε κάθε νούμερο μπορεί να διαφέρει σημαντικά σε κάθε κατασκευαστή. Δεδομένου ότι τα πινέλα είναι χειροποίητα, υπάρχουν παραλλαγές, ακόμη και μεταξύ των πινέλων του ίδιου κατασκευαστή.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας