Χρωστικές Σαπουνιού

Κωδικός Paco: 1900415
0  Αξιολογήσεις
Από 2,50€ έως 5,90€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές κατάλληλες για τον χρωματισμό σαπουνιών την ώρα που είναι ρευστά. Προσθέστε 1-3% σε αδιάφανη ή διάφανη πρώτη ύλη σαπουνιού ανάλογα την ένταση του χρώματος που θέλετε να δώσετε, οι opaque χρωστικές είναι καλυπτικές και προτείνονται για αδιάφανη πρώτη ύλη σαπουνιού.. Αναμιγνύονται μεταξύ τους για δημιουργία και άλλων  + Διαβάστε Περισσότερα

® Creartec is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές κατάλληλες για τον χρωματισμό σαπουνιών την ώρα που είναι ρευστά.
  • Προσθέστε 1-3% σε αδιάφανη ή διάφανη πρώτη ύλη σαπουνιού ανάλογα την ένταση του χρώματος που θέλετε να δώσετε, οι opaque χρωστικές είναι καλυπτικές και προτείνονται για αδιάφανη πρώτη ύλη σαπουνιού..
  • Αναμιγνύονται μεταξύ τους για δημιουργία και άλλων αποχρώσεων.
  • (Οι μεταλλικές χρωστικές αποτελούνται από 1 βαζάκι 20ml μεταλλικής σκόνης. Προσθέστε 1-3% σε αδιάφανη πρώτη ύλη σαπουνιού και 1-1.5% σε διάφανη όταν είναι ρευστές για να δωθεί μια μεταλλική όψη στα σαπούνι. Μπορεί να ενισχυθεί στην ένταση όταν π.χ. στη χρυσή σκόνη προστεθεί και λίγο κίτρινο χρώμα σαπουνιού ή στην ασημί σκόνη προστεθεί λίγο λευκό χρώμα σαπουνιού).
  • Made in Germany.
  • Στις φωτογραφίες με τις διάφανες χρωστικές φαίνεται το αποτέλεσμα με αδιάφανη λευκή και με διάφανη πρώτη ύλη σαπουνιού.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας