Πινέλα Da Vinci Dry Brushes Σειρά 140

Κωδικός Paco: 4021169
0  Αξιολογήσεις
Από 9,90€ έως 39,60€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Οι μοντελιστές και οι ζωγράφοι μινιατουρών χρησιμοποιούν τη λεγόμενη «τεχνική στεγνού πινέλου» (dry brush technique) για να μιμηθούν την σκουριά, την βρωμιά και να δημιουργήσουν φθαρμένα εφέ. Επίσης τονίζουν τις υφές του ξύλου, την όψη του ατσαλιού και του υφάσματος. Στον κλάδο της μινιατούρας, αυτά τα εφέ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Σε συνεργασ  + Διαβάστε Περισσότερα

® Da Vinci is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Οι μοντελιστές και οι ζωγράφοι μινιατουρών χρησιμοποιούν τη λεγόμενη «τεχνική στεγνού πινέλου» (dry brush technique) για να μιμηθούν την σκουριά, την βρωμιά και να δημιουργήσουν φθαρμένα εφέ. Επίσης τονίζουν τις υφές του ξύλου, την όψη του ατσαλιού και του υφάσματος. Στον κλάδο της μινιατούρας, αυτά τα εφέ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.
  • Σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς από τον κλάδο του μοντελισμού και της μινιατούρας, η Da Vinci παρουσίασε μια επιλογή από 4 διαφορετικά σχήματα: σειρά 140 πλακέ, σειρά 143 στρογγυλό και σειρά 145 οβάλ.
  • Αυτά τα πινέλα είναι κατασκευασμένα από λευκές συνθετικές τρίχες, που μιμούνται τις φυσικές τρίχες της κατσίκας, και έχουν μαύρο ματ στέλεχος.
  • Το πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πινέλα με φυσικές τρίχες είναι ότι οι συνθετικές είναι πιο ανθεκτικές, δεν σπάνε ακόμα και μετά από έντονη χρήση και εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο πινέλο.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας