Decoupage Βασικές Οδηγίες-Τεχνικές-Ειδικά Εφέ

Κωδικός Paco: 0680012
0  Αξιολογήσεις
€7,95
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Decoupage... Μια από τις πιο αγαπηµένες τεχνικές, απλή και δηµιουργική. Μπορείτε να φτιάξετε µε απλό τρόπο τα πιο ωραία διακοσµητικά αλλά και πρακτικά αντικείµενα για κάθε περίσταση. Η τεχνική δεν είναι περίπλοκη και η επιτυχία είναι εγγυηµένη. Αυτό το βιβλίο σας παρουσιάζει µια σειρά από έντεκα δηµιουργίες µε την τεχνική του decoupage που απευθ  + Διαβάστε Περισσότερα

Εξαντλημένο
stock
Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
Ειδοποίησε Με
® Εκδόσεις Έβενος is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση

Decoupage... Μια από τις πιο αγαπηµένες τεχνικές, απλή και δηµιουργική. Μπορείτε να φτιάξετε µε απλό τρόπο τα πιο ωραία διακοσµητικά αλλά και πρακτικά αντικείµενα για κάθε περίσταση. Η τεχνική δεν είναι περίπλοκη και η επιτυχία είναι εγγυηµένη.
Αυτό το βιβλίο σας παρουσιάζει µια σειρά από έντεκα δηµιουργίες µε την τεχνική του decoupage που απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν αυτό το είδος της τεχνικής, αλλά και σε αυτούς που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήµατα. Οι οδηγίες βήµα προς βήµα επιτρέπουν στον αναγνώστη να περιηγηθεί στις βασικές και προχωρηµένες τεχνικές που οδηγούν από το κρακελέ στη φωτοσκίαση, στην επιχρύσωση, στην τεχνική “trompe l’oeil” και στο 3D decoupage. Οι επαγγελµατικές οδηγίες και συµβουλές µαζί µε τη δική σας έµπνευση εγγυώνται την επιτυχία.
Σας ευχόµαστε καλή διασκέδαση.

Γλώσσα : Ελληνικά

Σελίδες : 32
 

  • Οικογένεια Είδους
    Βιβλία
  • Κωδικός Paco
    0680012
  • Κατασκευαστής
    Εκδόσεις Έβενος
  • Barcode
    9789609823081
  • Κωδικός SKU
    EVBOOK-978-960-98230-8-1

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας