Βιβλίο Hughes, Rowe: The Colouring, Bronzing & Patination of Metals

Κωδικός Paco: 9851098
0  Αξιολογήσεις
€153,00
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Οι τεχνικές χρωματισμού μετάλλων, μπρονζέ και πατιναρίσματος αποκτούν νέα σημασία στη σύγχρονη λεπτή μεταλλοτεχνία και το σχεδιασμό. Ο Richard Hughes και ο Michael Rowe συγκέντρωσαν και δοκίμασαν τις συνταγές που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, το οποίο είναι το πιο ολοκληρωμένο έργο επί του θέματος που διατίθεται αυτή τη στιγμή, ένα ουσιαστικό   + Διαβάστε Περισσότερα

Εξαντλημένο
stock
Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
Ειδοποίησε Με
® Kremer is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
 • Οι τεχνικές χρωματισμού μετάλλων, μπρονζέ και πατιναρίσματος αποκτούν νέα σημασία στη σύγχρονη λεπτή μεταλλοτεχνία και το σχεδιασμό. Ο Richard Hughes και ο Michael Rowe συγκέντρωσαν και δοκίμασαν τις συνταγές που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, το οποίο είναι το πιο ολοκληρωμένο έργο επί του θέματος που διατίθεται αυτή τη στιγμή, ένα ουσιαστικό βιβλίο αναφοράς και πηγής για τους επαγγελματίες και όλους όσους ασχολούνται με τη γλυπτική, την αρχιτεκτονική, το σχέδιο και τις διακοσμητικές τέχνες. Συγκεντρώνει εκατοντάδες συνταγές και θεραπείες που προηγουμένως ήταν διάσπαρτες σε μια ποικιλία παλαιών βιβλίων και τεχνικών εγγράφων και παρέχει στον καλλιτέχνη-τεχνίτη μια πολύ μεγάλη ποικιλία από χρωματιστά φινιρίσματα.
 • Κάθε μία από τις συνταγές που περιλαμβάνονται έχει δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από τους συγγραφείς και οι πρακτικές διαδικασίες που εμπλέκονται εξηγούνται με σαφήνεια. Επιπλέον, έχουν επινοήσει τεχνικές που διευρύνουν σημαντικά το εύρος των επιφανειών που μπορούν να επιτευχθούν.
 • Τα μέταλλα που καλύπτονται είναι μπρούτζος και κίτρινος ορείχαλκος σε χυτή μορφή. χαλκός, μέταλλο επιχρύσωσης, κίτρινος ορείχαλκος και ασήμι σε μορφή φύλλου. και αργυροπλακα και χαλκοπλακα. Το βιβλίο είναι εύκολο στη χρήση. Όλες οι συνταγές ταξινομούνται ανάλογα με το χρώμα και το φινίρισμα της επιφάνειας που παράγουν σε κάθε μέταλλο. Οι έγχρωμες εικόνες δείχνουν πάνω από 200 παραδείγματα φινιρισμάτων ως δοκιμαστικά κομμάτια μετάλλου ή ως χυτά ή περιστρεφόμενα μπολ. Οι σημειώσεις που συνοδεύουν κάθε συνταγή εφιστούν την προσοχή σε δυνητικά επικίνδυνες διεργασίες ή χημικές ουσίες και στις σωστές προφυλάξεις ασφαλείας. Οι διαδικασίες ασφαλείας γενικά καλύπτονται διεξοδικά σε ξεχωριστή ενότητα.
 • Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές μεθόδους εργαστηρίου και τον τρόπο αποφυγής τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιαστούν παρέχονται σε ενότητες για τις διάφορες τεχνικές. Περιλαμβάνεται ένα γλωσσάρι αρχαϊκών χημικών όρων και τα σύγχρονά τους ισοδύναμα. Μια ιστορική εισαγωγή σκιαγραφεί τις διάφορες παραδόσεις μεταλλουργίας με τις οποίες συνδέεται η χρήση τεχνικών χρωματισμού. Μια εκτενής βιβλιογραφία δίνει πάνω από 400 αναφορές ιστορικού, πρακτικού και θεωρητικού ενδιαφέροντος.
 • Σελίδες: 372
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Διαστάσεις: 21x29cm 

 • Barcode
  9780823007622
 • Οικογένεια Είδους
  Βιβλία
 • Κωδικός Paco
  9851098
 • Κατασκευαστής
  Kremer
 • Κωδικός SKU
  KREMER-992603

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας