Δημιουργώντας Kρυστάλλινα Kοσμήματα με Πέτρες Swarovski

Κωδικός Paco: 0680009
0  Αξιολογήσεις
€17,10
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Εργαζόμενη με τα φημισμένα σε όλο τον κόσμο κρύσταλλα και πέτρες Swarovski, η Laura McCabe σχεδιάζει εντυπωσιακά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια για όλους αυτούς που δημιουργούν με χάντρες. Σας προσφέρει 20 πλήρη σχέδια, βήμα προς βήμα, και παρουσιάζει 45 ακόμα παραλλαγές σχεδίων, έτσι ώστε να διαλέξετε χρώματα και σχήματα και να δημ  + Διαβάστε Περισσότερα

Εξαντλημένο
stock
Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
Ειδοποίησε Με
® Εκδόσεις Έβενος is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση

Εργαζόμενη με τα φημισμένα σε όλο τον κόσμο κρύσταλλα και πέτρες Swarovski, η Laura McCabe σχεδιάζει εντυπωσιακά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια για όλους αυτούς που δημιουργούν με χάντρες. Σας προσφέρει 20 πλήρη σχέδια, βήμα προς βήμα, και παρουσιάζει 45 ακόμα παραλλαγές σχεδίων, έτσι ώστε να διαλέξετε χρώματα και σχήματα και να δημιουργήσετε τα δικά σας κοσμήματα.

Για να κάνετε αυτά τα 65 σπινθηροβόλα σχέδια, χρειάζεστε μόνο τρεις απλές τεχνικές: την επίπεδη βελονιά peyote, την κυλινδρική βελονιά peyote και το σπιράλ κορδόνι. Σαφείς οδηγίες και ακριβείς έγχρωμες εικόνες σας δείχνουν το δρόμο για να δημιουργήσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως κλαδιά φούντες, κρυστάλλινες σταγόνες, συστάδες βατόμουρων και picots. Κάνοντας λοιπόν έναν συνδυασμό όλων αυτών, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας κομψό στιλ.
 

Γλώσσα:Ελληνικά

Σελίδες:144

  • Κωδικός Paco
    0680009
  • Κατασκευαστής
    Εκδόσεις Έβενος
  • Barcode
    9789609823043
  • Οικογένεια Είδους
    Βιβλία
  • Κωδικός SKU
    EVBOOK-978-960-98230-4-3

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας