Επιστροφή σε Manetti Ακρυλικό Αμπόλι

Manetti Ακρυλικό Αμπόλι Μαύρο - 110ml

Κωδικός Paco: 6700113
0  Αξιολογήσεις
€10,90
99,09 € / Λίτρο
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Έτοιμο ακρυλικό αμπόλι, δεν χρειάζεται ανάμιξη με κουνελόκολλα, είναι ήδη έτοιμο για χρήση, καθιστώντας το εύκολο σε αρχάριους και ερασιτέχνες.Τρόπος χρήσηςΤο υπόστρωμα που πρόκειται να υποβληθεί σε επεξεργασία πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και λείο. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη συσκευασία και εφαρμόστε το αμπόλι απευθείας με ένα πινέλο σε τουλάχιστον  + Διαβάστε Περισσότερα

Εξαντλημένο
stock
Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
Ειδοποίησε Με
® Gold Leaf is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση

Έτοιμο ακρυλικό αμπόλι, δεν χρειάζεται ανάμιξη με κουνελόκολλα, είναι ήδη έτοιμο για χρήση, καθιστώντας το εύκολο σε αρχάριους και ερασιτέχνες.

Τρόπος χρήσης

Το υπόστρωμα που πρόκειται να υποβληθεί σε επεξεργασία πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και λείο. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη συσκευασία και εφαρμόστε το αμπόλι απευθείας με ένα πινέλο σε τουλάχιστον 3 στρώσεις. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα μεταξύ της μίας εφαρμογής και της άλλης. Με το αμπόλι ακόμα υγρό, προχωρήστε στην εφαρμογή του φύλλου χρυσού. 

Απόδοση

7 - 10 m² / kg. 

Αποθήκευση 

Να φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος στο δικό του κλειστό δοχείο και μακριά από το άμεσο φως και τη θερμότητα. Η ιδανική θερμοκρασία είναι 15-25 °C με υγρασία κάτω από 50%. Πρόσθετες πληροφορίες

Η μέθοδος εφαρμογής και η ποσότητα που εφαρμόζεται ενδέχεται να επηρεάσουν σημαντικά τον χρόνο εργασιμότητας. Οι καταλληλότερες μέθοδοι εφαρμογής θα πρέπει να καθοριστούν με πειραματισμό με βάση την επιφάνεια που θα επιχρυσωθεί και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Κωδικός Paco
  6700113
 • Κατασκευαστής
  Gold Leaf
 • Οικογένεια Είδους
  Υλικά Χρυσώματος
 • Οικογένεια Χρώματος
  Μαύρο & Γκρι
 • Μέγεθος
  110ml
 • Κωδικός SKU
  6700113
 • Όνομα Χρώματος
  Black
 • Είδος
  Ακρυλικό Αμπόλι

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας