Μίγμα Παραφίνης/Στεαρίνης

Κωδικός Paco: 5300282
0  Αξιολογήσεις
Από 7,10€ έως 165,00€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Εργοστασιακά προαναμεμιγμένο (με φυσική στεαρίνη φοίνικα) εξαιρετικής ποιότητας κερί παραφίνης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χύτευση κεριών σε καλούπια και σε δοχεία. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες συρρίκνωσης και καλή συστολή που εγγυάται ομαλό ξεκαλούπωμα.Διατίθεται σε μορφή σφαιριδίων για ευκολία στη χρήση.ΜΗΝ συγχέετε αυτή την παραφίνη με τα φθ  + Διαβάστε Περισσότερα

® CandleForm is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Εργοστασιακά προαναμεμιγμένο (με φυσική στεαρίνη φοίνικα) εξαιρετικής ποιότητας κερί παραφίνης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη χύτευση κεριών σε καλούπια και σε δοχεία. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες συρρίκνωσης και καλή συστολή που εγγυάται ομαλό ξεκαλούπωμα.
  • Διατίθεται σε μορφή σφαιριδίων για ευκολία στη χρήση.
  • ΜΗΝ συγχέετε αυτή την παραφίνη με τα φθηνά κεριά παραφίνης που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Κατασκευάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές της βιομηχανίας, με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο κερί στην καύση που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες.
  • Το στεατικό οξύ, που μερικές φορές αναφέρεται ως στεαρίνη, είναι ένα μη τοξικό πρόσθετο που αυξάνει την αδιαφάνεια και τη σκληρότητα των κεριών. Θα κάνει πιο λαμπερά επίσης τα χρώματα στα χρωματιστά κεριά. Τα κεριά καίνε περισσότερη ώρα και έχουν βελτιωμένη επιφάνεια όταν χρησιμοποιείται στεατικό οξύ. Αυτό το ειδικά διαμορφωμένο κερί είναι προαναμεμειγμένο με τη σωστή ποσότητα στεαρίνης για βέλτιστα αποτελέσματα.
  • Λιώνει στους 55ºC.
  • Προειδοποίηση: Περιέχει Στεατικό Οξύ. Μην το χρησιμοποιείτε με λαστιχένια καλούπια ή καλούπια σιλικόνης γιατί μπορεί να προκληθεί ζημιά!

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας