Πινέλα Raphael Stradivarius Innovative Συνθετικό Kolinsky

Κωδικός Paco: 7001215
0  Αξιολογήσεις
Από 4,70€ έως 23,95€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Τα καινοτόμα πινέλα Kolinsky της Raphaël είναι κατασκευασμένα με προηγμένες ίνες που μιμούνται τέλεια τις τρίχες του πραγματικού Kolinksy. Θεωρούνται βίγκαν (vegan) πινέλα έχουν εξαιρετική επαναφορά και κρατούν περισσότερο χρώμα από τα παραδοσιακά πινέλα Kolinksy. Τα πινέλα διατηρούν την μύτη τους επίσης εξαιρετικά. Τα κοντά στελέχη τους είναι φτια  + Διαβάστε Περισσότερα

® Raphael is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Τα καινοτόμα πινέλα Kolinsky της Raphaël είναι κατασκευασμένα με προηγμένες ίνες που μιμούνται τέλεια τις τρίχες του πραγματικού Kolinksy. Θεωρούνται βίγκαν (vegan) πινέλα έχουν εξαιρετική επαναφορά και κρατούν περισσότερο χρώμα από τα παραδοσιακά πινέλα Kolinksy. Τα πινέλα διατηρούν την μύτη τους επίσης εξαιρετικά. Τα κοντά στελέχη τους είναι φτιαγμένα από ξύλο και έχουν ματ φινίρισμα λάκας και μαύρες στεφάνες.
  • Μεγέθη πινέλων: Το μήκος και το πλάτος ενός πινέλου συγκεκριμένου κουρέματος και μεγέθους ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή καθώς τα μεγέθη των πινέλων δεν είναι τυποποιημένα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα πινέλα είναι χειροποίητα θα υπάρχει διαφοροποίηση ακόμη και μεταξύ πινέλων της ίδιας μάρκας, σειράς και μεγέθους.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας