Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης

Κωδικός Paco: 8450035
0  Αξιολογήσεις
3,90€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Υπερσυμπυκνωμένες υγρές χρωστικές κατάλληλες για τον χρωματισμό σιλικόνης. Μια πολύ μικρή σταγόνα συνήθως αρκεί για να επιτευχθεί έντονος χρωματισμός κάνοντάς τες πολύ οικονομικές στη χρήση. Έχουν σχεδιαστεί ως μέσο χρωματισμού για συστήματα σιλικόνων (tin based και platinum based), όπως π.χ. tin based Silcolan NV-RTV 500gr, Silcolan NV-RTV 1  + Διαβάστε Περισσότερα

® Casting is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
 • Υπερσυμπυκνωμένες υγρές χρωστικές κατάλληλες για τον χρωματισμό σιλικόνης.
 • Μια πολύ μικρή σταγόνα συνήθως αρκεί για να επιτευχθεί έντονος χρωματισμός κάνοντάς τες πολύ οικονομικές στη χρήση.
 • Έχουν σχεδιαστεί ως μέσο χρωματισμού για συστήματα σιλικόνων (tin based και platinum based), όπως π.χ. tin based Silcolan NV-RTV 500gr, Silcolan NV-RTV 1Kg, platinum based PL0030, PL10, PL20, PL30, PL40.
 • Ενδεικτική αναλογία χρωστικής ανα βάρος: 0.01%-3% του συνολικού βάρους της σιλικόνης που θέλουμε να χρωματίσουμε. Μην υπερφορτώνεται με χρωστική τις σιλικόνες γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποτροπή σκλήρυνσης/στεγνώματος. Ενδεικτική εμπειρική αναλογία χρωστικής ανα όγκο: Περίπου 10 σταγόνες χρωστικής ανά 100ml συνολικού όγκου της σιλικόνης που θέλουμε να χρωματίσουμε.
 • Ο χρήστης καθορίζει την ποσότητα που θα προσθέσει. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που προσθέτετε χρωστική σε ένα σύστημα σιλικόνης, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε το χρωματικό αποτέλεσμα προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε μια μικρή ποσότητα υλικού σιλικόνης και να παρατηρήσετε το αποτέλεσμα. Μπορεί να χρειαστούν μερικές δοκιμές για να επιτευχθεί το επιθυμητό χρωματικό αποτέλεσμα.
 • Ανάμιξη χρωμάτων: Αναμίξτε διαφορετικά χρώματα σε μια παλέτα για να δημιουργήσετε ένα καινούργιο χρώμα (και μετά προσθέστε το χρώμα στη σιλικόνη).
 • Οι υγρές χρωστικές μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στις φυσικές ιδιότητες ενός υλικού εάν προστεθεί πάρα πολύ χρωστική ουσία.
 • Η τελική σκληρότητα της σιλικόνης μπορεί να μειωθεί λόγω του χρωματισμού. Η μείωση εξαρτάται από την ποσότητα της χρωστικής. Σε ορισμένα υλικά η αλλαγή είναι μόνιμη (5-10 βαθμούς μείωση σκληρότητας) και σε άλλα η σκληρότητα μπορεί να αυξηθεί αργά με την πάροδο του χρόνου στην αναμενόμενη τιμή .
 • Αποθήκευση και χρήση: Να φοράτε γάντια βινυλίου ή νιτριλίου. Η χρωστική να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται στους 23°C και έως 12 μήνες αφού ανοιχτεί.
 • Προσοχή: Αν η σιλικόνη σας δεν είναι διάφανη ή άχρωμη είναι πιθανό να μην μπορέσετε να επιτύχετε τον χρωματισμό που θέλετε. Συνιστούμε την χρήση διάφανων σιλικόνων που δεν έχουν χρώμα (π.χ. PL0010, PL10, PL20, PL30, PL40, Smooth-On Mold Star, Smooth-On Dragon Skin κτλ.).
 • Η στάθμη σε κάθε μπουκαλάκι και η ρευστότητα μπορεί να διαφέρει λόγω του διαφορετικού ειδικού βάρους του κάθε χρώματος.
 • Σημείωση: Σας συμβουλεύουμε να κάνετε δοκιμές για να βεβαιωθείτε ότι οι χρωστικές είναι συμβατές με το δικό σας σύστημα σιλικόνης, επειδή κάθε σύστημα έχει διαφορετικό βαθμό ανοχής στο χρωματισμό.

 

Οδηγίες

ΟΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. 

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 

 1. Ανακινήστε το μπουκαλάκι πριν την χρήση
 2. Προσθέστε τις κατάλληλες σταγόνες στο συστατικό A της σιλικόνης και ανακατέψτε καλά ώστε να επιτευχθεί ο επιθυμητός χρωματισμός. Μην υπερφορτώνεται με χρωστική την σιλικόνη γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποτροπή σκλήρυνσης/στεγνώματος.
 3. Ανακατέψτε το Α+Β υλικό της σιλικόνης καλά και σύμφωνα με τις αναλογίες της εκάστοτε σιλικόνης.
 4. Χυτεύστε την σιλικόνη στο καλούπι.

 

Αποποίηση ευθύνης

Αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως προδιαγραφές. Οι τιμές που αναφέρονται είναι για τυπικές λόγους και δεν θα πρέπει να θεωρούνται οι ελάχιστες ή οι μέγιστες. Οι τεχνικές μας συμβουλές, είτε λεκτικές είτε γραπτώς, παρέχονται από καλή πίστη, αλλά δεν παρέχουν καμία εγγύηση προφορική ή γραπτή και όλα τα προϊόντα πωλούνται υπό την προϋπόθεση ότι ο αγοραστής θα κάνει τις δικές του δοκιμές για να καθορίσει την ποιότητα και την καταλληλόλητα του προϊόντος για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ορθή χρήση του προϊόντος, ούτε για τη διασφάλιση των ατόμων που το χρησιμοποιούν ή της περιουσίας τους, όλα αυτά είναι καθήκον του χρήστη. Οποιεσδήποτε πληροφορίες ή προτάσεις είναι χωρίς εγγύηση οποιουδήποτε είδους και οι αγοραστές είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που προκύπτει από τη χρήση αυτών των πληροφοριών ή προτάσεων. Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα μας, οι χρήστες πρέπει να εξοικειωθούν με τα σχετικά τεχνικά δελτία και τα δελτία ασφαλείας που παρέχονται από εμάς.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας