Καλάθι

0item(s)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης

Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

 • Υπερσυμπυκνωμένες υγρές χρωστικές κατάλληλες για τον χρωματισμό σιλικόνης.
 • Μια πολύ μικρή σταγόνα συνήθως αρκεί για να επιτευχθεί έντονος χρωματισμός κάνοντάς τες πολύ οικονομικές στη χρήση.
 • Έχουν σχεδιαστεί ως μέσο χρωματισμού για συστήματα σιλικόνων (tin based και platinum based), όπως π.χ. tin based Silcolan NV-RTV 500gr, Silcolan NV-RTV 1Kg, platinum based PL0030, PL10, PL20, PL30, PL40.
 • Ενδεικτική αναλογία χρωστικής ανα βάρος: 0.01%-3% του συνολικού βάρους της σιλικόνης που θέλουμε να χρωματίσουμε. Μην υπερφορτώνεται με χρωστική τις σιλικόνες γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποτροπή σκλήρυνσης/στεγνώματος. Ενδεικτική εμπειρική αναλογία χρωστικής ανα όγκο: Περίπου 10 σταγόνες χρωστικής ανά 100ml συνολικού όγκου της σιλικόνης που θέλουμε να χρωματίσουμε.
 • Ο χρήστης καθορίζει την ποσότητα που θα προσθέσει. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που προσθέτετε χρωστική σε ένα σύστημα σιλικόνης, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε το χρωματικό αποτέλεσμα προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε μια μικρή ποσότητα υλικού σιλικόνης και να παρατηρήσετε το αποτέλεσμα. Μπορεί να χρειαστούν μερικές δοκιμές για να επιτευχθεί το επιθυμητό χρωματικό αποτέλεσμα.
 • Ανάμιξη χρωμάτων: Αναμίξτε διαφορετικά χρώματα σε μια παλέτα για να δημιουργήσετε ένα καινούργιο χρώμα (και μετά προσθέστε το χρώμα στη σιλικόνη).
 • Οι υγρές χρωστικές μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στις φυσικές ιδιότητες ενός υλικού εάν προστεθεί πάρα πολύ χρωστική ουσία.
 • Η τελική σκληρότητα της σιλικόνης μπορεί να μειωθεί λόγω του χρωματισμού. Η μείωση εξαρτάται από την ποσότητα της χρωστικής. Σε ορισμένα υλικά η αλλαγή είναι μόνιμη (5-10 βαθμούς μείωση σκληρότητας) και σε άλλα η σκληρότητα μπορεί να αυξηθεί αργά με την πάροδο του χρόνου στην αναμενόμενη τιμή .
 • Αποθήκευση και χρήση: Να φοράτε γάντια βινυλίου ή νιτριλίου. Η χρωστική να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται στους 23°C και έως 12 μήνες αφού ανοιχτεί.
 • Προσοχή: Αν η σιλικόνη σας δεν είναι διάφανη ή άχρωμη είναι πιθανό να μην μπορέσετε να επιτύχετε τον χρωματισμό που θέλετε. Συνιστούμε την χρήση διάφανων σιλικόνων που δεν έχουν χρώμα (π.χ. PL0010, PL10, PL20, PL30, PL40, Smooth-On Mold Star, Smooth-On Dragon Skin κτλ.).
 • Η στάθμη σε κάθε μπουκαλάκι και η ρευστότητα μπορεί να διαφέρει λόγω του διαφορετικού ειδικού βάρους του κάθε χρώματος.
 • Σημείωση: Σας συμβουλεύουμε να κάνετε δοκιμές για να βεβαιωθείτε ότι οι χρωστικές είναι συμβατές με το δικό σας σύστημα σιλικόνης, επειδή κάθε σύστημα έχει διαφορετικό βαθμό ανοχής στο χρωματισμό.

 

Οδηγίες

ΟΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. 

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 

 1. Ανακινήστε το μπουκαλάκι πριν την χρήση
 2. Προσθέστε τις κατάλληλες σταγόνες στο συστατικό A της σιλικόνης και ανακατέψτε καλά ώστε να επιτευχθεί ο επιθυμητός χρωματισμός. Μην υπερφορτώνεται με χρωστική την σιλικόνη γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποτροπή σκλήρυνσης/στεγνώματος.
 3. Ανακατέψτε το Α+Β υλικό της σιλικόνης καλά και σύμφωνα με τις αναλογίες της εκάστοτε σιλικόνης.
 4. Χυτεύστε την σιλικόνη στο καλούπι.

 

Αποποίηση ευθύνης

Αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως προδιαγραφές. Οι τιμές που αναφέρονται είναι για τυπικές λόγους και δεν θα πρέπει να θεωρούνται οι ελάχιστες ή οι μέγιστες. Οι τεχνικές μας συμβουλές, είτε λεκτικές είτε γραπτώς, παρέχονται από καλή πίστη, αλλά δεν παρέχουν καμία εγγύηση προφορική ή γραπτή και όλα τα προϊόντα πωλούνται υπό την προϋπόθεση ότι ο αγοραστής θα κάνει τις δικές του δοκιμές για να καθορίσει την ποιότητα και την καταλληλόλητα του προϊόντος για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ορθή χρήση του προϊόντος, ούτε για τη διασφάλιση των ατόμων που το χρησιμοποιούν ή της περιουσίας τους, όλα αυτά είναι καθήκον του χρήστη. Οποιεσδήποτε πληροφορίες ή προτάσεις είναι χωρίς εγγύηση οποιουδήποτε είδους και οι αγοραστές είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που προκύπτει από τη χρήση αυτών των πληροφοριών ή προτάσεων. Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα μας, οι χρήστες πρέπει να εξοικειωθούν με τα σχετικά τεχνικά δελτία και τα δελτία ασφαλείας που παρέχονται από εμάς.

Κωδικός Paco: 8450035

Εικόνα Όνομα Χρώμα Μέγεθος Τιμή Ποσ.
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Black - 25gr
Κωδ. Paco: 8450036
Black 25gr
3,90 €

Προσωρινά σε Έλλειψη

Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Blue - 25gr
Κωδ. Paco: 8450039
Blue 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Light Flesh - 25gr
Κωδ. Paco: 8450043
Light Flesh 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Dark Flesh - 25gr
Κωδ. Paco: 8450044
Dark Flesh 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Brown - 25gr
Κωδ. Paco: 8450040
Brown 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Green - 25gr
Κωδ. Paco: 8450042
Green 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Red - 25gr
Κωδ. Paco: 8450037
Red 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - White - 25gr
Κωδ. Paco: 8450041
White 25gr
3,90 €
Υγρές Χρωστικές Σιλικόνης
Χρωστική Σιλικόνης - Yellow - 25gr
Κωδ. Paco: 8450038
Yellow 25gr
3,90 €
 1. Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτικές. Παρακαλούμε , συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:

Αντικαταβολή:

Πληρώνεται με την παραλαβή του δέματος σας στον υπάλληλο της Courier.

Με πιστωτική κάρτα έως 4 άτοκες δόσεις μέσω του site μας:

Στο σύστημα των ατόκων δόσεων δεν συμμετέχουν οι κάρτες που έχουν εκδοθεί από την Εθνική Τράπεζα, την Citibank, την American Express καθώς και όλες οι Cash Card (Χρεωστικές).

2 άτοκες δόσεις €80-149.99
3 άτοκες δόσεις €150- 299.99 και
4 άτοκες δόσεις €300 και άνω.

Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα Eurobank με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβείτε σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α.
Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Paco Art Center δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

Χρεωστική Κάρτα

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε γρήγορα και με ασφάλεια με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από το σύστημα Eurobank Proxypay3. Πληρώστε με VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON

Πληρωμή μέσω PayPal®: Το Paypal είναι ένας απ'τους πιο διάσημους τρόπος συναλλαγών παγκοσμίως. Είναι ένα αξιόπιστο διαδικτυακό μέσο συναλλαγών που παίζει έναν ρόλο διαμεσολαβητή-εγγυητή ανάμεσα στην εταιρία και τον πελάτη διασφαλίζοντας έτσι την κρυπτογράφηση των προσωπικών σας στοιχείων.

Οι συναλλαγές λοιπόν μέσω paypal θεωρούνται πλέον οι πιο ασφαλείς συναλλαγές μέσω internet

Παραλαβή απ’ το κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα απ’ το κατάστημα μας (Γυμνασίου 30, Νέα Ιωνία ή Νικ.Κώνστα 13, Κορωπί) πληρώνεται επί τόπου στο ταμείο. (Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Τραπεζική πληρωμή:

EFG Eurobank 
Αρ.Λογαρισμού: 0026.0205.76.0101348034
IBAN: GR4502602050000760101348034
SWIFT: EFGBGRAA
Δικαιούχος: Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Τράπεζα Πειραιώς: 5033-057387-070
IBAN: GR8501720330005033057387070
SWIFT: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Δωρεάν αποστολή

Η αποστολή παραγγελιών για παραγγελίες μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (όχι τηλεφωνικές, email, φαξ) άνω των 45 € και βάρος (πραγματικό & ογκομετρικό)μικρότερο των 3 κιλών, γίνεται δωρεάν, με Γενική Ταχυδρομική για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος.

Παραγγελίες κάτω των 45€ ή άνω των 3 κιλών (πραγματικό & ογκομετρικό) επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, το ύψος των οποίων προσδιορίζεται με ακρίβεια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλαδα (συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αντικαταβολής)
(Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)

Βάρος - Έξοδα Αποστολής
0 - 1Kg - 3.50€
1 - 2Kg - 3.50€
2 - 3Kg - 3.50€
3 - 4Kg - 4.10€
4 - 5Kg - 4.70€