Πινέλα Talens Amsterdam 602 Πινελάτσες

Κωδικός Paco: 9201428
0  Αξιολογήσεις
Από 10,80€ έως 24,90€
Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Αναζητάτε την απόλυτη ελευθερία στον καρπό σας; Δοκιμάστε τις συνθετικές πινελάτσες της σειράς Amsterdam 602! Δεδομένου ότι δεν διαθέτουν λαβή, προσφέρουν την μέγιστη ελευθερία καθώς μπορείτε να περιστρέφετε εύκολα το πινέλο προς όποια κατεύθυνση θέλετε.Οι τρίχες είναι τοποθετημένες σε μια σχετικά λεπτή στρώση και απλώνονται σε φαρδιά επινικελωμένα  + Διαβάστε Περισσότερα

® Talens is a registered trademark.
Σημαντική Ενημέρωση
  • Αναζητάτε την απόλυτη ελευθερία στον καρπό σας; Δοκιμάστε τις συνθετικές πινελάτσες της σειράς Amsterdam 602! Δεδομένου ότι δεν διαθέτουν λαβή, προσφέρουν την μέγιστη ελευθερία καθώς μπορείτε να περιστρέφετε εύκολα το πινέλο προς όποια κατεύθυνση θέλετε.
  • Οι τρίχες είναι τοποθετημένες σε μια σχετικά λεπτή στρώση και απλώνονται σε φαρδιά επινικελωμένα ορειχάλκινα στεφάνια 2, 3 ή 4 ιντσών.
  • Αυτά τα πινέλα μπορούν να τα κάνουν όλα: αστάρωμα, βερνίκια, να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες με χρώμα… και ότι άλλο θέλετε!
  • Λόγω της ακριβούς τοποθέτησης των τριχών σε συνδυασμό με το μέγεθος τους, αυτά τα πινέλα είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλα για καλλιγραφικές εργασίες μεγάλης κλίμακας.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία

(0 στα 5 αστέρια)

Αξιολογήσεις Πελατών

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Η δική σας αξιολόγηση

Επιλογή Βαθμολογίας